Aktivity krajín Európskej únie pri inovácii malých a stredných podnikov - Ungerová, M.
Priemyselný výskum a technická pomoc malým a stredným podnikom v krajinách EÚ zabezpečujú organizácie pre výskum a technológie. Inovácia v malých a stredných výrobných podnikoch. Využitie externých konzultantov z rozličných oblastí na zvyšovanie prosperity podniku. Výhoda spolupráce na projektoch inovácie malých a stredných podnikov. Mechanizmus financovania organizácií pre výskum a technológie.