Kombinovaná doprava na Slovensku dosiaľ v plienkach - Zverková, Daniela
Kombinácia cesta-železnica-voda - perspektíva medzinárodnej prepravy tovarov. Koncepcia rozvoja kombinovanej dopravy na Slovensku. Situácia v železničnej doprave SR. Špeciálne podvozky a vývoj nového košového vozňa z Tatravagónky. Sprevádzaná a nesprevádzaná preprava kamiónov v rámci krajín EÚ. Systémy Ro-La (pohyblivá cesta na železnici) a Ro-Ro(prepojenie na vodnú dopravu). Výhody a nevýhody systému Ro-Ro pre SR.