Letecké spoločnosti na Slovensku zaznamenali vlani rekordný rok - Blažej, J.
Úspech slovenských leteckých spoločností v roku 1996. Najlepšie výsledky dosiahli spoločnosti Tatra Air a Air Slovakia. Činnosť novej spoločnosti Air-Transport Europe, s.r.o., Poprad (chartrová doprava). Zmienka o niektorých ďalších menej úspešných leteckých spoločnostiach SR.