Vedenie jednoduchého účtovníctva nie je jednoduché - Marušin, Ján
Poukázanie na niektoré vybrané problémy pri vedení jednoduchého účtovníctva. Účtovné knihy. Účtovné doklady. Oceňovanie majetku u platiteľa DPH. Odpisy investičného majetku.