Účtovanie o DPH v jednoduchom účtovníctve - Pecháčová, Tatjana
Účtovanie DPH pre fyzické a právnické osoby v jednoduchom účtovníctve. Obsah peňažného denníka. Účtovanie o nákupoch a predvýrobe u platiteľa DPH. Čiastočné úhrady za prijaté plnenie a DPH. Účtovanie v knihe pohľadávok a záväzkov.