Účtovná závierka 96 v jednoduchom účtovníctve Príloha
Základné pojmy z účtovníctva. Platná účtovná metodika a prehľad všeobecne záväzných právnych predpisov. Harmonogram prác na účtovnej závierke a zostavenie výkazov. Inventarizácia majetkov a záväzkov. Zabezpečenie správneho ocenenia. Uzatváranie účtovných kníh. Zostavenie výkazov účtovnej závierky. Daňové priznanie. Praktické príklady účtovania v r. 1996 a 1997.