Vedieť dobre kalkulovať znamená úspešne podnikať - Oláh, Michal
Význam kalkulácií vo firmách, v zmysle zákona NR SR č.18/1996 Z.z. o cenách. Kalkulácia vo firmách ako otvorený informačný systém. Využitie voľby kalkulačných jednotiek v praktickej činnosti firiem. Kalkulačné členenie nákladov, typový kalkulačný vzorec a odborový kalkulačný vzorec pre kalkuláciu výkonov v strojárskej výrobe. Kalkulácia nepriamych nákladov z hľadiska pripočítateľnosti pomocou rozvrhových základní. Kalkulačné členenie nákladov stavebných firiem. Metódy kalkulovania.