DRÔTOVŇA, a.s. Hlohovec - analýza spoločnosti Vývoj s akciami spoločnosti
Predmet činnosti spoločnosti Drôtovňa, a.s. Hlohovec. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.