PLASTIKA, a.s. Nitra - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Predmet činnosti spoločnosti Plastika, a.s. Nitra. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.