Cestoviny ideál
Prípadová štúdia reklamnej stratégie firmy Pekáreň a cestoviny Petržalka vypracovaná reklamnou agentúrou Wiktor/Leo Burnett. Príprava a priebeh reklamnej stratégie. Klient a prostredie. Štrukturálne zmeny podniku. Konkurz reklamných agentúr. O vybranej agentúre (Wiktor/Leo Burnett). Agentúra o klientovi. Prieskum trhu. Návrh nového obalu. Komunikačná stratégia oslovenia cieľových skupín. Očakávania klienta. Uvedenie kampane.