SAP ohlasuje rekordné výsledky - Gál, J.
Hospodárske výsledky najväčšieho svetového dodávateľa klient-serverových aplikácií SAP AG. Softvérové služby. Rozširovanie systému R/3. Medziročný nárast zákazníkov.