Akcionári bez dividend Príloha - Kukučka, J.
Vývoj a základná charakteristika nábytkárskej spoločnosti Mier, Topoľčany. Najvýznamnejší akcionári. Hlavný výrobný program. Investície firmy. Ekonomicko-finančná pozícia firmy. Základné ekonomicko-finančné ukazovatele (1993 - 30.9. 1996, prognóza - 1996, 1997). SWOT analýza. Priemer odvetvia (1993 - 1995). Vývoj platobnej schopnosti. Investičné stupne hodnotenia.