Makyta oblieka náročnejšie dámy - Zábojníková, M.
Konkurencieschopnosť odevnej firmy Makyta Púchov. Distribúcia tovaru do predajní. Nové modely. Vývoz dámskej konfekcie. Štruktúra výroby a odbytu v r. 1996. Spolupráca s rakúskou firmou EYBL v oblasti výroby autosedadiel.