Pomaly sa dostávajú do tempa - Holík, V.
Obchodná činnosť textilnej a odevnej spoločnosti Ozeta, a.s. Trenčín. Rozdelenie vlastníctva spoločnosti v privatizácii. Vytvorenie obchodnej štruktúry. Výroba a odbyt. Podiel exportu na výrobe. Problém prezamestnanosti žien vo firme. Investície do výrobného zariadenia. Problém nedostatku zdrojov a s nimi spojenými vysokými finančnými nákladmi. Budovanie siete predajní Ozeta.