Konjunkturálne tendencie vo vývoji odvetvia stavebníctva SR Príloha
Výsledky prieskumu vývoja vybraných stavebných podnikov na Slovensku. súčasný ekonomický vývoj v stavebných organizáciách. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja za november 1995 - november 1996. Vývoj v stavebníctve za január 1996 - november 1996.