Priemysel stavebných látok - analýza odvetvia
Výroba stavebných látok ovplyvnená recesiou stavebníctva. Prehľad vývoja výkonov, predaja, exportu a počtu pracovníkov. Obchodovanie s akciami spoločností analyzovaného sektora charakterizuje odvetvový index SLIP - Stavebných látok. Základné údaje o vybraných spoločnostiach anlyzovaného odvetvia - Hirocem, a.s. Rohožník, NOVOKER, a.s. Lučenec, Západoslovenské tehelne, a.s. Pezinok, Ľahké stavebné hmoty, a.s. Bratislava.