Slovenský mediálny trh pociťuje akútnu potrebu overovania nákladov - Babitzová, Eva
Overovanie nákladov periodickej tlače - situácia v zahraničí a na Slovensku. Medzinárodná federácia úradov na overovanie nákladov - IFABC (International Federation of Audit Bureaus of Circulation) - združuje európske nezávislé inštitúcie, ktoré sa venujú overovaniu nákladov periodickej tlače. Podmienky členstva v IFABC. Súhlas slovenských vydavateľov s overovaním nákladov.