Štatistický úrad renovoval index spotrebiteľských cien - Suďa, P.
Prestavba indexu spotrebiteľských cien od januára 1997. Prestavba indexu spočíva v inovovanom výbere reprezentantov, v novej skladbe váh tovarov v spotrebnom koši a úplnom uplatnení medzinárodnej Klasifikácie konečnej spotreby domácností (COICOP - Classification of the Individual Consumption by Purpose). Indexy životných nákladov obyvateľov mesta a vidieka.