Dohovor o práci doma č.177/1996 Medzinárodnej organizácie práce - Vavro, Boris
Úplné znenie Dohovoru o práci doma č.177/1996. Dohovor prijala generálna konferencia MOP, ktorú zvolala do Ženevy Správna rada Medzinárodného úradu práce v júni 1996. Pojem práca doma. Každý členský štát MOP, ktorý ratifikoval tento Dohovor príjme zásady realizácie a pravidelného preskúmavania vnútroštátnej politiky o práci doma s cieľom zlepšiť postavenie domáckych pracovníkov.