Jak vzniká tým - Urban, J.
Pretváranie pracovných skupín na tímy neprebieha vždy automaticky. Predpokladá úspešné zvládnutie niekoľkých kritických vývojových etáp. Premena skupiny jednotlivcov na tím sa spravidla odohráva v štyroch základných charakteristických etapách. Popis jednotlivých etáp. Faktory podmieňujúce rozvoj tímu.