Management neziskových organizací - Truneček, Jan
Pretrvávajúci nevyhovujúci princíp riadenia v neziskových organizáciách. Uplatňovanie starého motivačného systému založeného na princípoch taylorizmu a snaha o kvantifikáciu intelektuálnej práce (školstvo, zdravotníctvo). Hodnotiace a motivačné systémy lekárov a učiteľov. Nová filozofia motivácie. Spoločnosť znalostí.