Motivační program firmy - komplexní nástroj personálního řízení - Olexa, F.
Faktory pôsobiace v oblasti rozvoja ľudských zdrojov. Motivačný program a jeho náplň. Cafeleria systém. Motivačný program v personálnej práci. Praktické doporučenia pri zavádzaní motivačného programu.