Okrem informácií Internet ponúka aj pracovné príležitosti - Polakovič, Ivan
Nová služba poskytovaná počítačovým systémom Internet - informácie o voľných pracovných miestach. Perspektívne využitie pre firmy hľadajúce nových pracovníkov. Vývoj počtu počítačov vo svete, prepojených v Internete (r. 1989 - 1995). Služby internetovských kaviarní.