Monitoring dopytových stránok trhu práce - významný činiteľ kvality sprostredkovateľských služieb úradov práce - Prušová, Anna
Funkcia úradov práce. Súčasný stav monitorovania dopytových stránok trhu práce pracovníkmi úradov práce. Plnenie oznamovateľskej povinnosti zamestnávateľských subjektov o voľných pracovných miestach. Obsadzovanosť voľných pracovných miest. Východiská zlepšenia situácie v oblasti monitorovania dopytových stránok trhu práce.