Bytová výstavba - Zverková, Daniela
Z obsahu: V Kežmarku sa bude stavať rómska osada, prvá svojho druhu na Slovensku. Rómovia sa budú spolupodieľať na financovaní výstavby vlastných obydlí. Rozdiel medzi nadštandardným a sociálnym bývaním je vo vnútornom vybavení bytu, nie v konštrukčnom systéme.