Byty - Zverková, Daniela
Z obsahu: Vlastníctvo družstevného bytu sa spochybniť nedá, samostatnou hospodárskou jednotkou je však celý dom. Údržba bytového fondu je závislá aj od doriešenia problému nedoplatkov za nájomné a služby.