Nehnuteľnosti - Zverková, Daniela
Z obsahu: Predpisy o oceňovaní nehnuteľností nezohľadňujú lokalitu, čím znižujú vyhliadky na ich predaj. S využitím prostriedkov zo Štátneho fondu rozvoja bývania by sa mohla družstevná výstavba splácať aj dlhodobo. Cena domu postaveného dodávateľským spôsobom je na Slovensku a v Kanade približne rovnaká.