Emisie podielnických listov upísali len tri percentá poľnohospodárskych družstiev - Janků, Jaroslav
Z obsahu dvojstrany: Novela transformačného zákona má zabrániť rozpadu družstiev. O cene družstevných cenných papierov rozhodne trh. To, čo v Česku nevyriešil štát, robia družstvá samy. Niektoré družstvá obchodovať s družstevnými cennými papiermi začali, iné ešte vyčkávajú.