Rozdiel medzi daňovou výhodnosťou sponzorského daru a reklamy - Burák, Emil
Dva spôsoby poskytovania sponzorského daru pre neziskové spoločenské aktivity v súlade so zákonom. Stanovenie účelu daru z daňového hľadiska. Stanovenie limitu výdavkov za reklamu. Príklad sponzorstva a reklamy vo futbale. Sponzorovať možno len právnické osoby. Sponzorovať nemožno priamo fyzickú osobu.