Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 6 - Giller, Pavol
Výklad jednotlivých častí zákona č.124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Problematika foriem a druhov podpôr, ktoré možno z prostriedkov fondu bývania poskytnúť žiadateľovi. Druhy nenávratných príspevkov a ich výška.