Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 9 - Giller, Pavol
Výklad jednotlivých častí zákona NR SR č.124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Účel, druh a návrh výšky požadovanej podpory. Údaje o stavbe. Preukázanie finančného krytia zaobstarávacích nákladov stavby.