Daň z príjmov fyzických osôb z prenájmu - Fekete, Imrich
Príjmy z podnikania. Príjem z príležitostného prenájmu hnuteľných vecí. Zdanenie z prenájmu nehnuteľností a bytu. Náležitosti nájomnej zmluvy. Základ dane z príjmu z prenájmu. Príjmy z prenájmu. Daňovo uznané výdavky z prenájmu: odpisy prenajatého hmotného majetku, poistenie majetku a rezervy.