Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1996 V príklade s nadväzným komentárom príslušných ustanovení zákona o daniach z príjmov - Pohlod, Ján
Podanie priznania právnickou osobou za zdaňovacie obdobie roka 1996. Stručný komentár k jednotlivým novelám zákona platných a prijatých v roku 1996. Kto podáva daňové priznanie. Príklad, ktorého údaje budú tvoriť základ pre vyplnenie daňového priznania, prepájajúci účtovníctvo na základ dane z príjmov právnických osôb. Priznanie k dani z príjmov právnických osôb, vrátane komentárov k jednotlivým riadkom.