Incidence spotřebních daní v ČR - Kubátová, Květa
Odhad incidencie (zhoda, súvis) spotrebných daní v ČR na základe metódy N. Kakwaniho, s použitím štatistiky rodinných účtov Českého štatistického úradu. Popis metódy merania. Aplikácia metódy na spotrebné dane v ČR.