Nižší výber daní v minulom roku spôsobili zmeny zákona o dani z pridanej hodnoty - Kuča, Š.
Daňové príjmy štátneho rozpočtu SR v r.1996. Legislatívne úpravy dane z pridanej hodnoty. Dane z príjmov právnických osôb a fyzických osôb. Daňové nedoplatky v r.1996. Výška daňových nedoplatkov. Vymáhanie daní.