Inovácie tradícií Príloha
Produkty, ktoré ponúka Hypo-Bank Slovakia. Dispozičné výhody vkladných knižiek a úročenie pri vklade od desaťtisíc korún. Medziprodukt mezi bežným účtom a vkladnou knižkou - Hypo-Profit účet, ktorý ponúka banka pri minimálnom vklade desaťtisíc korún.