Inflace a reálna hodnota mzdy - Cikánek, M.
Vysvetlenie pojmu inflácia a miera inflácie. Zložky inflácie. Sociálny dopad na obyvateľstvo. Súčasný spôsob merania inflácie. Vývoj indexu spotrebiteľských cien zamestnancov v r. 1989 - 1995. Revízia cien. Váhový systém v agregátnej štruktúre v r. 1984, 1991, 1993. Meranie inflácie v indexových schémach (1989 - 1994).