Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Pri privatizácii banskobystrickej Slovenky sa stretli záujmy Karola Konárika a Jána Ľuptáka. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Bankový sektor v druhej polovici januára splnil povinné minimálne rezervy. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, kukurica, ropa.