Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Zmeny v distribúcii výrobkov spôsobili v Chirane-Preme zníženie dynamiky rastu. VÚB predávala podriadené dlhopisy v Ázii, Slovenská sporiteľňa v Európe, Japonsku i USA. Kapitálové trhy v strednej a východnej Európe reagujú rastom indexov na prílev nových zahraničných peňazí. Zahraničný kapitál má českým rafinériám zabezpečiť trhy. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, bavlna, ropa.