Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. V Čechách je transformácia investičných fondov na iné podnikateľské subjekty upravená zákonom. Zmenu stanov Slovenskej poisťovne akcionári odložili na neskôr. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, pšenica, ropa.