Recept pre chorý trh? Príloha - Pumová, A.
Príčina súčasného stavu slovenského kapitálového trhu. Ciele novej koncepcie kapitálového trhu. Nové subjekty, ktoré budú pôsobiť na kapitálovom trhu. Pripravované novely zákonov týkajúce sa obchodovania s cennými papiermi. Regulácia činností obchodníkov s cennými papiermi a postavenie dozorného orgánu na kapitálovom trhu. Nové nástroje a postupy pri obchodovaní s cennými papiermi. Premena investičných fondov na rozvojové fondy. Pripravovaná novelizácia zákona o dani z príjmov a zdaňovanie strategických, inštitucionálnych a portfóliových investorov. Vznik integrovanej burzy.