Slovenská poisťovňa reštrukturalizuje svoje finančné portfólio - Palko, F.
Obchodovanie Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava na kapitálovom trhu. Proces reštrukturalizácie finančného portfólia v SP za účelom získania čo najvyšších možných výnosov pri minimalizovaní rizika. SP pri reštrukturalizácii finančného portfólia vychádza z platných legislatívnych noriem. Akcie bánk ako strategický záujem pre SP.