Vývoj na slovenskom kapitálovom trhu za uplynulý rok a jeho očakávaný vývoj - Mangunda, Z.
Vývoj kapitálového trhu v SR v r. 1996. Prílev investorov. Rast hodnoty SAX indexu. Cenový vývoj najobchodovanejších spoločností. Vývoj stredoeurópskych indexov (SR, ČR, Poľsko, Maďarsko).