Správa misie Medzinárodného menového fondu
Znenie Správy Medzinárodného menového fondu o hospodárskej situácii Slovenska. Správu vypracovali experti MMF na základe októbrovej návštevy Slovenska a vláda SR ju prerokovala v januári 1997.