Základné makroekonomické proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 1997 - Kárás, P.
Prognóza hospodárskeho vývoja Slovenska na r.1997. Hrubý domáci produkt. Vonkajšie ekonomické vzťahy. Peňažná obsluha reálnej ekonomiky. Miera inflácie. Možnosti a obmedzenia rozpočtovej politiky. Zamestnanosť. Vývoj na trhu práce.