Roviny efektívnosti - Zemanovičová, Daniela
Vplyv privatizačnej metódy na efektívnosť podnikov. Motivácia privatizácie podnikov. Vplyv prostredia. Zdroje na reštrukturalizáciu. Negatívne stránky polarizácie vlastníctva.