Poľnohospodárska prvovýroba sa podľa predbežných odhadov ani vlani nevymanila zo straty - Janků, Jaroslav
Príčiny strát v poľnohospodárskej prvovýrobe v r.1996. Odhady výsledkov hospodárenia poľnohospodárstva v r.1996. Zvyšovanie regionálnych rozdielov v hospodárení. Vyrovnané hodnoty cenových indexov po celej vertikále - prvýkrát od cenovej prestavby. Vplyv novely tzv. transformačného zákona na výšku imania družstiev.