Perspektívy tretieho sektora na Slovensku - Zamkovský, J.
Význam tretieho sektora pri riešení vážnych celospoločenských problémov. Pojmom tretí sektor sa označujú najmä občianske združenia, nadácie a organizácie vytvorené cirkvami. Pôsobenie nadácií a občianskych združení na Slovensku. Problém financovania tretieho sektora. Perspektívy tretieho sektora.