Obchod súčasťou systému. 3 Princípy sortimentnej politiky v maloobchode - Daňo, Ferdinand, 1959-
Štruktúra sortimentu v maloobchodnej prevádzke. Rozhodnutia o zložení sortimentu. Princípy sortimentnej politiky. Štrukturalizácia maloobchodu podľa odvetví. Cenová a kvalitatívna úroveň sortimentu. Plocha prevádzkovej jednotky. Miesto umiestnenia maloobchodnej jednotky. Náklady na prevádzkovú jednotku. Sortimentná stratégia obchodnej firmy.