Multilevel marketing: viacúrovňový predaj ešte nie je marketingom - Dobrotka, R.
Charakteristika multilevel marketingu. Viacúrovňový predaj, pyramída predajcov. Individuálny prístup k zákazníkovi. Rozdiel medzi predajom a marketingom.